Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies Cookie verklaring Privacy verklaring

Bel ons voor meer informatie

+31 (0) 76 541 22 07

Purple Catering & Events

Ga naar website

Purple Catering

Purple catering & events is dé cateraar voor de regio Breda. Van borrelhapje tot lunch en van buffet tot diner. Verse en trendy gerechten voor iedere gelegenheid.

Catering waarbij het water u in de mond loopt
Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, jubileum, examenfeest, communie, bruiloft of borrel? U kunt natuurlijk zelf zorgen voor al het eten en drinken. Dat betekent meestal slepen met boodschappen en urenlang in de keuken staan om hapjes te maken. Op de dag zelf moet u alles klaarmaken, regelen én serveren. Dat kan ook anders. Besteed uw partycatering uit aan Purple catering & event. Wij nemen u graag al het werk uit handen, zodat u volop tijd heeft voor uw gasten.

Waar heeft u zin in?
Zalm met een mousse van geitenkaas? Zacht pruttelende Franse runderstoverij? Zongerijpte tomaten met smeuïge mozzarella? Een grote gamba omwikkeld met Italiaanse pancetta? Of een volle en pittige Thaise curry? Al onze gerechten zijn om je vingers bij af te likken. Wij werken namelijk alleen met pure en verse producten en maken alles zelf in onze horecakeuken in Prinsenbeek (Breda). We serveren onze gerechten op een aantrekkelijke eigentijdse manier. Zoals hapjes in kleine amuseglaasjes of op amuselepels, of mooi opgemaakte buffetten met aardewerken schalen.

 • Catering

  Catering

  Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, jubileum, examenfeest, communie, bruiloft of borrel? Purple neemt graag voor u het werk uit handen.

  Meer informatie
 • Events

  Events

  Strak en modern? Hip en trendy? Of juist Bourgondisch, warm en gezellig? We verzorgen met veel plezier de aankleding van uw event.

  Meer informatie
 • Tapverhuur

  Tapverhuur

  U wilt voordelig een tap huren? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Purple Catering & Events is dé tapverhuurder uit Breda en omstreken.

  Meer informatie
Cafe-Zalencentrum Marktzicht

U bent van harte welkom bij Marktzicht voor feestelijke arrangementen zoals partijen, bruiloften, en verjaardagen. Maar ook op uw zakelijke relaties zijn we ingesteld met alle middelen die u zich maar kunt wensen.

CONTACT

Cafe-Zalencentrum Marktzicht
Markt 10
4841 AC Prinsenbeek

+31 (0) 76 541 22 07

info@marktzicht.com