Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies Cookie verklaring Privacy verklaring

Bel ons voor meer informatie

+31 (0) 76 541 22 07

Gratis offerte op maat

Graag nemen wij uw vrijblijvende aanvraag zo snel mogelijk in behandeling en nemen graag contact met uw op. Vraag offerte aan

Zakelijk

Een gastvrije locatie voor u en uw relaties met een ideale bereikbaarheid en volop gratis parkeergelegenheid bij de deur.

Voor uw vergadering, seminar en congres bent u bij Marktzicht in goede handen. De zaal wordt naar wens voor u klaargezet en voorzien van de benodigde audiovisuele middelen.

Wilt u uw gasten verrassen met een smakelijke lunch of een jubilaris in het zonnetje zetten met een bijzonder diner? Ook op culinair gebied doen we graag alles om aan uw wensen te voldoen. Populair is de borrel na afloop in het Feestcafé, voor een gezellige afsluiting van de dag!

Een spraakmakende feestavond of een origineel themafeest voor uw relaties of medewerkers? Op basis van uw wensen en ideeën verzorgen wij voor u een bedrijfsfeest op maat.

Cafe-Zalencentrum Marktzicht

U bent van harte welkom bij Marktzicht voor feestelijke arrangementen zoals partijen, bruiloften, en verjaardagen. Maar ook op uw zakelijke relaties zijn we ingesteld met alle middelen die u zich maar kunt wensen.

CONTACT

Cafe-Zalencentrum Marktzicht
Markt 10
4841 AC Prinsenbeek

+31 (0) 76 541 22 07

info@marktzicht.com