Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies Cookie verklaring Privacy verklaring

Bel ons voor meer informatie

+31 (0) 76 541 22 07

Feesten en partijen

Voor uw compleet verzorgde feestavond, receptie of diner bent u bij Marktzicht aan het juiste adres. Voor elke gelegenheid en ieder budget biedt Marktzicht een passende invulling op basis van uw specifieke wensen. Elk festijn is speciaal en verdient daarom alle zorg en aandacht om het tot een succes te maken.

Op onze website kunt u alvast rondkijken in ons assortiment, hierdoor krijgt u een ideevan de diverse mogelijkheden voor uw gelegenheid. U heeft bij Marktzicht de keuze uit 2 zalen. De eerste is onze voorste zaal, deze heeft een sfeervolle moderne aankleding maar heeft door zijn eigentijdse verlichting alles om een gezellig feest in te geven. Onze 2e zaal is “ het Feestcafe’ “, de naam verraad het al, een gezellig bruin café’ waarbij uw gasten eventueel zelf aan de bar een drankje kunnen halen. 
Onze slogan is : Niets is ons te gek!!! U zult merken dat al uw wensen bij Marktzicht mogelijk zijn. 
 
Ontvangt u graag een offerte geheel volgens uw eigen wensen en ideeën of wilt u graag de zalen komen bezichtigen vul dan het contactformulier bij de 'informatie aanvraag' in. Op deze manier kunnen wij u benaderen, zodat we geheel vrijblijvend een afspraak met u kunnen maken.
 
 • Eten en drinken

  Eten en drinken

  Voor uw compleet verzorgde feestavond, receptie of diner bent u bij Marktzicht aan het juiste adres.

  Meer informatie
 • Bruiloften

  Bruiloften

  Na de ceremonie bent uvan harte welkom de champagnetoast, stijlvol diner en een wervelende feestavond!

  Meer informatie
 • Zakelijk

  Zakelijk

  Een gastvrije locatie voor u en uw relaties met een ideale bereikbaarheid en volop gratis parkeergelegenheid.

  Meer informatie
Cafe-Zalencentrum Marktzicht

U bent van harte welkom bij Marktzicht voor feestelijke arrangementen zoals partijen, bruiloften, en verjaardagen. Maar ook op uw zakelijke relaties zijn we ingesteld met alle middelen die u zich maar kunt wensen.

CONTACT

Cafe-Zalencentrum Marktzicht
Markt 10
4841 AC Prinsenbeek

+31 (0) 76 541 22 07

info@marktzicht.com